ITALIA SARDINIA      
         
COSTA PARADISO      
         
HUONEISTOT  OV546    
         
         

Huoneistot sijaitsevat 27 km Santa Teresa di Gallurasta Sardinian pohjoisosassa. Costa Paradiso on nimensä mukaisesti paratiisimainen luonnonmukaisuutensa säilyttänyt alue. Sardinian Uimarantaan 300-1800 m (autolla) kävellen n. 500 m riippuen huoneiston sijainnista. Alueen palveluita: sukelluskeskus, kauppoja, ravintoloita, baareja ym. Uima-allas avoinna toukokuusta-lokakuulle.

Huomioittehan, että Sardiniassa sähköverkosto on haavoittuvainen ja sähkökatkoksia voi esiintyä. Samoin sähkölaitteiden yhtaikaiselle käytölle voi olla rajoituksia.

BUNGALOW-HUONEISTO 4 hlölle (n. 40-45 m²): Olohuone, jossa keittonurkkaus ja vuodesohva, 2 hengen makuuhuone, kph/wc, terassiparveke tai piha (grilli).

BUNGALOW-HUONEISTO 6 hlölle (n. 60-65 m²): Olohuone, jossa keittonurkkaus ja vuodesohva, 2 x 2 hengen makuuhuone, kph/wc, terassiparveke tai piha (grilli).

SUURI BUNGALOW-HUONEISTO 6 hlölle (n. 70 m²): Olohuone, jossa vuodesohva, keittonurkkaus, 2 x 2 hengen makuuhuone, 2 x kph, wc, terassiparveke tai piha (grilli). Sijainti korkeammalla, josta näkymät lahdelle.

KYSY HINTA

         
         
 OV546 COSTA PARADISO      
 Loma-asuntotyyppi Huoneistot Etäisyys rantaan 300 - 1800 m  
 Henkilömäärä 4 - 6 Uima-allas kyllä  
 Makuuhuoneita 1 - 2 Ilmastointi ei  
         
         
         
         

Sijainti on ohjeellinen.