RANSKA AKVITANIA  
         
CAPBRETON      
         
HUONEISTOT  OV517  
         
         

Viihtyisät huoneistot sijaitsevat Capbretonissa, joka on Landesin-alueen vanhin ja tärkein rantakaupunki. Nykyään Capbreton on elävä rantakohde, joka tarjoaa upeat rannat ja puitteet useisiin vesiurheilulajeihin. Huoneistot sijaitsevat 2-tasoisissa taloissa, joissa useampi huoneisto. Huoneistoissa parveke tai terassi. Uima-allas on asukkaiden käytössä.

STUDIO 2 hlölle: Yhdistetty olo-/ruokailu-/makuuhuone, pienoiskeittiö, kph/wc. Varustus: mini-uuni, astianpesukone, jääkaappi, TV lisämaksusta. Terassi.

HUONEISTO 4 hlölle: Yhdistetty olo-/ruokailuhuone (vuodesohva 2:lle), makuuhuone 2:lle, pienoiskeittiö, kph ja wc, terassi tai parveke Varustus: mini-uuni, astianpesukone, jääkaappi, TV lisämaksusta.

HUONEISTO 2-tasossa 4 hlölle: Yhdistetty olo-/ruokailuhuone (vuodesohva 2:lle), makuuhuone 2:lle, pienoiskeittiö, kph ja wc, parveke Varustus: mini-uuni, astianpesukone, jääkaappi, TV lisämaksusta.

HUONEISTO 6 hlölle: Yhdistetty olo-/ruokailuhuone (vuodesohva 2:lle), alkovi (kerrossänky), makuuhuone 2:lle, pienoiskeittiö, kph ja wc, terassi tai parveke Varustus: mini-uuni, astianpesukone, jääkaappi, TV lisämaksusta.

HUONEISTO 2-tasossa 6 hlölle: Yhdistetty olo-/ruokailuhuone (vuodesohva 2:lle), alkovi (kerrossänky), makuuhuone 2:lle, pienoiskeittiö, kph ja wc, parveke Varustus: mini-uuni, astianpesukone, jääkaappi, TV lisämaksusta.

Varaukset LAUANTAI-LAUANTAI, Minimivuokrausaika 7 vrk. 

         
         
 OV517  CAPBRETON      
 Loma-asuntotyyppi Huoneistot Etäisyys rantaan 1500 m  
 Henkilömäärä 2 - 6 Uima-allas kyllä  
 Makuuhuoneita 0 - 2 Ilmastointi ei  
         
         
         
         

Sijainti on ohjeellinen.